Sortera efter
Palsternacka "Halflong White"
Vit, morotslik rotfrukt vars smak påminner något om persilja och selleri. Används färsk eller...
Palsternacka "White Gem"
En rotfrukt som kan skördas under lång tid. Trivs bäst på mullrik, stenfri jord. Klassisk i...
Palsternacka "White Gem"
En lättodlad och användbar rotfrukt. Huvudsakliga tillväxten av roten sker sent på sommaren.
Rotpersilja "Halblange"
Variant av persilja där man i första hand använder roten. Roten är tjock, påminner om en vit...
Rotpersilja "Root Alba"
Medelsen persiljesort. Vita, långa, spetsiga rötter som används råa eller tillagade. Mild, fin...
12:-18:-
Svartrot
Lång, delikat, järnrik rotfrukt som används som sparris. Föredrar en lätt och stenfri jord.
Svartrot "Duplex"
Tvåårig, näringsrik kryddgrönsak / rotfrukt. Till matlagning används de nötsmakande bladen och...
 
Sortera efter